Doseren en wegen. Doseren en wegen met Feltracon.
Doseren en wegen. Doseren en wegen met Feltracon weegsystemen.

Doseren en wegen. Sla wassen en sla centrifugeren. Doseren en wegen. Sla wassen en sla centrifugeren. Met Feltracon meloenschiller automatisering groenteverwerking haalt u de specialist in huis voor de groentenverwerking en fruitverwerking. Doseren en wegen. Sla wassen en sla centrifugeren. Fruit drogen, groente drogen en groenten drogen ! Doseren en wegen. Sla wassen en sla centrifugeren. Sla wassen en sla centrifugeren.  Doseren en wegen. Groentenverwerking, alle machines kunnen op maat worden geleverd daar wij over een eigen meloenschiller hightech ontwerp afdeling beschikken. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren ! Feltracon ook over een uitgebreide lijn meloenschiller standaard machines die u direct kunt inzetten. Doseren en wegen.

 
Doseren en wegen. Sla wassen en sla centrifugeren ! Groente centrifugeren en groenten centrifugeren ! Feltracon een technisch hoogstaand bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en vervaardiging van Felcon machines voor de voedselverwerkende industrie. Groente drogen, groenten drogen en fruit drogen ! Doseren en wegen. Sla wassen en sla centrifugeren ! Doseren en wegen.
Met een team van hooggekwalificeerde, deskundige medewerkers levert Feltracon de meest uiteenlopende machines die “custom-built” worden gemaakt. Doseren en wegen.Maatwerk, toegespitst op de wensen en eisen van de klant. Het probleem van de klant is hierbij onze creatieve uitdaging: inleven in zijn specifieke situatie en vervolgens innovatieve en effectieve oplossingen bedenken en uitvoeren. Sla wassen en sla centrifugeren ! Doseren en wegen.

Een opsomming: snij- en poetstafels, wasmachines, batch- en continucentrifuges, blancheurs, koelers, meng- en sorteertrommels en schroef- en bandtransporteurs. Individueel of in lijn opgesteld. Groente drogen, groenten drogen en fruit drogen ! Doseren en wegen.
Machines en installaties die binnen en buiten Nederland op grote schaal worden gebruikt in de voedselverwerkende industrie.

Doseren en wegen. Feltracon is specialist als het draait om groenten-, fruit- en kruidencentrifuges. Het bedrijf heeft een complete lijn ontwikkeld voor het drogen van allerlei (blad) groenten, fruit, kruiden en aardappelproducten. Centrifuges waarin u stuk voor stuk de technische knowhow van Feltracon terugvindt. Doseren en wegen. Sla wassen en sla centrifugeren ! Bij terdege rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever en de eisen van de industrie. Groente drogen, groenten drogen en fruit drogen ! Doseren en wegen.
Feltracon ontwikkelt en produceert complete productie- en verwerkingslijnen voor de diverse branches in de voedselverwerkende industrie. Sla wassen en sla centrifugeren ! Doseren en wegen.
Groenten, fruit, vlees of bakkerijproducten? Feltracon ontwikkelt, produceert en levert de volledige verwerkingslijn. Sla wassen en sla centrifugeren ! Doseren en wegen.
Maar ook voor het afsluiten van onderhoudscontracten kunt u bij ons terecht. Onze eigen technische dienst is uitstekend getraind in het onderhouden van de door ons geplaatste productielijnen of machines. Hierdoor bent u verzekerd van continuďteit en een optimale staat van uw apparatuur. Groente drogen, groenten drogen en fruit drogen !
Ook modificatie aan bestaande productie processen is door ons geheel turn key te verzorgen. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren ! Sla wassen en sla centrifugeren ! Doseren en wegen.
Doseren en wegen. Zoals al eerder verteld kunnen wij u helpen bij het optimaal inrichtten van uw processen. Onze uitstekend opgeleide engineers kunnen elke gewenste maatoplossing voor u bedenken en alles tegen een vooraf afgesproken budget of op vast uurtarief. Dit betekend voor u als opdrachtgeven dat u achteraf nooit voor vervelende verassingen komt te staan. Doseren en wegen.
Duidelijkheid, kwaliteit, en goede afspraken en hebben er toe geleid dat Feltracon zich een plaats heeft weten te verwerven in de groente en fruitverwerkende industrie. Sla wassen en sla centrifugeren ! Doseren en wegen.
Naast de custom made projecten heeft Feltracon ook een standaard lijn uitgebalanceerde machines die direct kunnen worden geplaatst en worden gebruikt. Doseren en wegen. Denkt u hierbij aan onze volledig geautomatiseerde centrifugeer en droogmachines van welke er wereldwijd al enkele honderden zijn verkocht. Deze leveren wij vanaf klein tot zeer groot. Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak en maak kennis met de wereld van Feltracon.
Sla wassen en sla centrifugeren ! Doseren en wegen.
U zult snel tot ontdekking komen wat wij voor u kunnen betekenen. Naast het uitgebreide leveringsprogramma is het tevens ook mogelijk om alles op maat te laten maken. Doseren en wegen. Wij zorgen dan voor plaatsing en nemen u al het werk uit handen. Ook internationaal hebben wij al vele projecten uitgevoerd. Met name in het zuiden van Europa zijn wij actief. Door een hoge mate van betrouwbaarheid en gebruik van uitsluitend de allerbeste materialen en componenten zijn al onze machine in staat tot het leveren van top prestaties. Sla wassen en sla centrifugeren ! Doseren en wegen.
 
index  aardbeien  automatisering  centrifugeren  doseren  drogen  engineering  felcatron  felcon  fruitverwerking  groentenverwerking  groenteverwerking  kool  koolverwerking  kronen  meloenschiller  melon peeler  noord oost nederland  proces beheersing  proceslijn  sla  vleesverwerking  wassen  weegsysteem