Centrifugeren. Groente centrifugeren, groenten centrifugeren.
Centrifugeren. Groente centrifugeren, groenten centrifugeren met Feltracon.

Groente centrifugeren en groenten centrifugeren ! Met Feltracon meloenschiller automatisering groenteverwerking haalt u de specialist in huis voor de groentenverwerking en fruitverwerking. Fruit drogen, groente drogen en groenten drogen ! Groente centrifugeren en groenten centrifugeren ! Meloenschiller, Fruit wassen ! Groente centrifugeren en groenten centrifugeren ! Groentenverwerking, alle machines kunnen op maat worden geleverd daar wij over een eigen meloenschiller hightech ontwerp afdeling beschikken. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !  Meloenschiller, uiteraard beschikt Fruit wassen ! Feltracon ook over een uitgebreide lijn meloenschiller standaard machines die u direct kunt inzetten.

 
Groente centrifugeren en groenten centrifugeren ! Feltracon een technisch hoogstaand bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en vervaardiging van Felcon machines voor de voedselverwerkende industrie. Groente drogen, groenten drogen en fruit drogen ! Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !
Met een team van hooggekwalificeerde, deskundige medewerkers levert Feltracon de meest uiteenlopende machines die “custom-built” worden gemaakt. Maatwerk, toegespitst op de wensen en eisen van de klant. Het probleem van de klant is hierbij onze creatieve uitdaging: inleven in zijn specifieke situatie en vervolgens innovatieve en effectieve oplossingen bedenken en uitvoeren. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !

Een opsomming: snij- en poetstafels, wasmachines, batch- en continucentrifuges, blancheurs, koelers, meng- en sorteertrommels en schroef- en bandtransporteurs. Individueel of in lijn opgesteld. Groente drogen, groenten drogen en fruit drogen !
Machines en installaties die binnen en buiten Nederland op grote schaal worden gebruikt in de voedselverwerkende industrie.

Feltracon is specialist als het draait om groenten-, fruit- en kruidencentrifuges. Het bedrijf heeft een complete lijn ontwikkeld voor het drogen van allerlei (blad) groenten, fruit, kruiden en aardappelproducten. Centrifuges waarin u stuk voor stuk de technische knowhow van Feltracon terugvindt. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !
Feltracon creëert in haar machines en installaties maatoplossingen voor technische problemen, waarbij terdege rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de opdrachtgever en de eisen van de industrie. Groente drogen, groenten drogen en fruit drogen !
Feltracon ontwikkelt en produceert complete productie- en verwerkingslijnen voor de diverse branches in de voedselverwerkende industrie. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !
Groenten, fruit, vlees of bakkerijproducten? Feltracon ontwikkelt, produceert en levert de volledige verwerkingslijn. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !
Maar ook voor het afsluiten van onderhoudscontracten kunt u bij ons terecht. Onze eigen technische dienst is uitstekend getraind in het onderhouden van de door ons geplaatste productielijnen of machines. Hierdoor bent u verzekerd van continuïteit en een optimale staat van uw apparatuur. Groente drogen, groenten drogen en fruit drogen !
Ook modificatie aan bestaande productie processen is door ons geheel turn key te verzorgen. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !
Zoals al eerder verteld kunnen wij u helpen bij het optimaal inrichtten van uw processen. Onze uitstekend opgeleide engineers kunnen elke gewenste maatoplossing voor u bedenken en alles tegen een vooraf afgesproken budget of op vast uurtarief. Dit betekend voor u als opdrachtgeven dat u achteraf nooit voor vervelende verassingen komt te staan.
Duidelijkheid, kwaliteit, en goede afspraken en hebben er toe geleid dat Feltracon zich een plaats heeft weten te verwerven in de groente en fruitverwerkende industrie. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !
Naast de custom made projecten heeft Feltracon ook een standaard lijn uitgebalanceerde machines die direct kunnen worden geplaatst en worden gebruikt. Denkt u hierbij aan onze volledig geautomatiseerde centrifugeer en droogmachines van welke er wereldwijd al enkele honderden zijn verkocht. Deze leveren wij vanaf klein tot zeer groot. Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak en maak kennis met de wereld van Feltracon.
Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !
U zult snel tot ontdekking komen wat wij voor u kunnen betekenen. Naast het uitgebreide leveringsprogramma is het tevens ook mogelijk om alles op maat te laten maken. Wij zorgen dan voor plaatsing en nemen u al het werk uit handen. Ook internationaal hebben wij al vele projecten uitgevoerd. Met name in het zuiden van Europa zijn wij actief. Door een hoge mate van betrouwbaarheid en gebruik van uitsluitend de allerbeste materialen en componenten zijn al onze machine in staat tot het leveren van top prestaties. Groente centrifugeren en groenten centrifugeren !
 
 
index  aardbeien  automatisering  centrifugeren  doseren  drogen  engineering  felcatron  felcon  fruitverwerking  groentenverwerking  groenteverwerking  kool  koolverwerking  kronen  meloenschiller  melon peeler  noord oost nederland  proces beheersing  proceslijn  sla  vleesverwerking  wassen  weegsysteem